«ПромоДень на публічній службі» відбувся у ЗУНУ

Дата: 30.05.2024 11:46
Кількість переглядів: 81

«ПромоДень на публічній службі» відбувся у ЗУНУ

 

У Західноукраїнському національному університеті відбувся інформаційний захід «ПромоДень на публічній службі», ініційований Західним міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби. Участь в даному заході взяла начальник управління персоналу Головного управління ДПС у Тернопільській області Галина Сокаль, яка розповіла студентам про переваги та гарантії державної служби та, зокрема, роботи в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області. 

Податківиця акцентувала увагу на аспектах працевлаштування на державну службу в період дії воєнного стану та закликала студентів пробувати свої сили на публічній службі, адже за теперішніми студентами майбутнє публічної служби в Україні.

Упродовж заходу учасники працювали у зацікавлених групах, обговорювали побудову образу ідеального публічного службовця, розглянули переваги й недоліки публічної служби, вимоги до публічних службовців, ставлення суспільства до роботи службовців та напрями змін у цій сфері.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь