Увага! Інформація щодо роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області

Дата: 25.03.2022 10:05
Кількість переглядів: 177

Увага! Інформація щодо роботи відділень управління

виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

у Луганській області

 

У зв’язку із військовою агресією з боку російської федерації відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області знаходяться у зоні активних бойових дій і не мають можливості виконувати свої функції в повному обсязі внаслідок руйнування деяких приміщень або постійних обстрілів.

Разом з тим, управління та відділення управління дистанційно продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей

Звертаємо увагу, що наразі до банківських установ підготовлено та надано дані потерпілих та членів їх сімей для проведення щомісячних страхових виплат за лютий 2022 року.

Потерпілі, які отримували страхові виплати через банківські установи, зможуть отримати їх вже до кінця березня.

Водночас відділення АТ «Укрпошта» тимчасово призупинили свою діяльність на території Луганської області. У зв’язку цим, потерпілі, які отримували страхові виплати поштовими переказами через Луганську філію АТ «Укрпошта» на території Луганської області, можуть надати інформацію про фактичне місце перебування для перенаправлення поштового переказу за новою адресою або про відкриття рахунку в банківській установі на електронну адресу управління: mz.lg@fssu.gov.ua для своєчасного отримання страхових виплат.

Інформуємо, що працює гаряча телефонна лінія управління: +38 096 334-02-34, звернувшись на яку потерпілі на виробництві та члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники Луганської області зможуть отримати роз’яснення з питань отримання страхових виплат та надання допомог по тимчасовій непрацездатності.

Увага! Інформація щодо роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

в Донецькій області

У зв’язку із військовою агресією з боку російської федерації відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області знаходяться у зоні активних бойових дій і не мають можливості виконувати свої функції в повному обсязі внаслідок руйнування деяких приміщень або постійних обстрілів.

Разом з тим, управління та більшість відділень управління продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей.

Звертаємо увагу, що час прийому та контактні дані деяких відділень управління були скориговані.

Так, потерпілі, які перебувають на обліку та отримують страхові виплати:

- у Волноваському відділенні можуть звернутися до Селидівського міського відділення (м. Селидове, вул. Карла Маркса, буд. 41а, електронна адреса: sldv.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06237-7-20-00, +38 050-211-20-88, +38 050-367-32-51, начальник відділення Злиденна Лариса Петрівна);

- у Маріупольському міському, Мангушському та Нікольському відділеннях – до Слов’янського відділення (м. Слов’янськ, вул. Василівська, буд. 16, електронна адреса: slav.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06262-2-09-29, +38 050-598-51-05, начальник відділення Сидорович Ольга Михайлівна);

- у Вугледарському міському, Мар’їнському, Авдіївському міському відділеннях - до Покровського відділення (м. Покровськ, пров. Мостовий, буд. 30, електронна адреса: pkrv.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06239-2-50-16, начальник відділення Солонікова Ангеліна Георгіївна).

Інформуємо, що працює гаряча телефонна лінія управління:

+38 099-098-21-75, +38 096-040-26-83, звернувшись на яку потерпілі на виробництві та члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники Донецької області зможуть отримати роз’яснення з питань отримання страхових виплат та надання допомог по тимчасовій непрацездатності.

До відома! На теперішній час відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області були перераховані страхові виплати за лютий 2022 року понад 40,0 тисячам осіб на загальну суму 211,0 млн грн, з них:

- щомісячні страхові виплати – 207,3 млн грн;

- одноразова допомога – 1,5 млн грн;

- допомога у зв’язку із тимчасовою непрацездатністю, яка настала внаслідок нещасного випадку на виробництві або профзахворювання, – 2,2 млн грн.

Також згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 № 200 відділеннями управління здійснено перерахунок щомісячних страхових виплат всім потерпілим із застосуванням коефіцієнта 1,14. Підвищену суму виплати потерпілі отримають у квітні 2022 року.

Звертаємо увагу! У зв’язку з тим, що у Маріуполі, Нікольському та Мангуші через активні бойові дії не працюють відділення АТ «Укрпошта», 251 особа була позбавлена можливості отримати свої виплати за лютий 2022 року. З метою отримання страхових виплат таким потерпілим необхідно звернутися до банківської установи за місцем їх тимчасового проживання (перебування) для відкриття рахунку та надати банківські реквізити до найближчого відділення Фонду. Після чого страхові виплати будуть здійснені у найкоротший термін.

Питання здійснення страхових виплат потерпілим Маріупольського міського відділення, які обслуговувались через АТ «ПУМБ», вирішено. Кошти надійдуть на рахунки отримувачів протягом наступного тижня.

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь